Bon-Fire Geëmailleerde koffie / water / thee kan

Bonfire koffie / water / thee kan. Deze geëmailleerde ketel met een inhoud van 2,2 liter is perfect te gebruiken met een driepoot boven open vuur of op een conventioneel gasfornuis.

€34,95
Beschikbaar
Bon-Fire Pannen met deksel

Bonfire pannen met deksel. Dubbel geëmailleerde pan met deksel en chromen beugel gemaakt om aan een driepoot boven een houtvuur te hangen. Soepen en andere gerechten laten zich prima opwarmen of bereiden in deze duurzame pan.

€49,95
Beschikbaar
Bon-Fire Gietijzeren bakplaat

Bonfire gietijzeren bakplaat. Een gietijzeren bakplaat voor in de BBQ of in de oven/gasfornuis. Ideaal voor kleine garnalen, groenten of producten die snel uit elkaar vallen.

€39,95
Beschikbaar
Bon-Fire Chromen barbecue roosters

Universele ronde bbq roosters! Verchroomd stalen kwalitatief goede bbq roosters perfect voor een houtvuur, vuurkorf of vuurschaal!

€46,95
Beschikbaar
Bon-Fire Koekenpan met lange steel

Bonfire koekenpan met lange steel. Met deze Bonfire geëmailleerde koekenpan kunt u alles doen wat je met een normale koekenpan ook kan, alleen dan boven open vuur. Met een tweedelige houten steel van in totaal 130 cm hoeft u niet dicht bij het vuur te sta

€26,95
Beschikbaar
Bon-Fire Pol lepel met houten handvat

Een onmisbare tool bij het buiten koken! Deze RVS pol lepel met houten handvat is ideaal voor het opscheppen bij het buiten koken!

€12,95
Beschikbaar
Bon-Fire Barbecue pannen

In deze pan kunt u verschillende gerechten klaar maken en tevens kan de pan ook gebruikt worden als frituurpan. Perfect om uw gerechten gelijktijdig klaar te maken.

Halve barbecue pan ( 29 cm x 57 cm)

Ronde barbecue pan Ø 60 cm

€55,95
Beschikbaar
Bon-Fire Poptop popcorn deksel

Bonfire poptop popcorn deksel. De Bonfire poptop is een geëmailleerde stalen deksel waarmee u in combinatie met de Bonfire koekenpan in een mum van tijd popcorn kan maken. Met de stalen knop aan de bovenkant kunt u de deksel goed vasthouden en meteen gebr

€19,95
Beschikbaar
Bon-Fire Ketting set

Universeel bruikbare ketting set. Deze 3 mm stalen kettingen zijn gemaakt om een rooster of pan aan uw driepoot te hangen!

€7,50
Beschikbaar
Bon-Fire BBQ 3 delige cadeauset

De ideale bbq cadeauset! Een 3 delige RVS bbq toolset met houten handvatten.

€34,95
Beschikbaar
Bon-Fire RVS roer lepel met houten handvat

Een onmisbare tool bij het buiten koken! Deze RVS roer lepel met houten handvat is ideaal voor het opscheppen bij het buiten koken!

€12,95
Beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »