Mobiele Gaskachels

Gaskachels zonder rookgasafvoer zijn ontwikkeld met de nieuwste brander technologie waardoor ze geen schoorsteen, rookkanaal of rookgasafvoer nodig hebben. De zeer nauwkeurig afgestelde brander in de gaskachels zorgt ervoor dat het gas bij verbranding wordt omgezet in het voor mensen onschadelijke koolstofdioxide en waterdamp. Bij de meeste modellen gaan de verbrandingsgassen door een katalysator. De katalysator zorgt ervoor dat de convectie lucht her verbrand wordt en zo van goede kwaliteit is, voordat de warme lucht in de kamer stroomt. Er dient wel voldoende geventileerd te worden om over genoeg verse lucht te beschikken. De afvoer loze gaskachels zijn uitgerust met een beveiligingssysteem, welke ervoor zorgt dat de haard automatisch wordt uitgeschakeld indien de hoeveelheid zuurstof onder een bepaald niveau zakt of de koolmonoxide in de ruimte te hoog zou worden. Een afvoerloos verbrandingssysteem is een uitkomst voor huizen zonder schoorsteen of rookkanaal. Er gaat ook geen warmte verloren door een afvoer waardoor de kachel 100% rendement geeft. Alleen de gasfles aansluiten en u heeft heerlijke warmte.


De mobiele gaskachels zijn leverbaar in 3 uitvoeringen:

Infrarood

Kachels met een keramische element welke zeer veel en aangename warmte geven. De kachel geeft zowel warme lucht wat de ruimte verwarmt als ook stalingswarmte welke op afstand voelbaar is. Door de stralings warmte (infrarood) is de warmte goed en snel voelbaar in een koude omgeving. Hierdoor leent dit zich uitstekend voor zowel binnen als buiten gebruik. Nadeel van infrarood kachels: 150 cm vrije ruimte voor de kachel nodig en niet geschikt voor vochtige ruimtes.

Katalyt

Kachels met een verbrandingsmat waar dankzij herverbranding de schoonst mogelijke verbranding plaats vind. (emissie <1%) Op de waakvlam na is er geen open vlam waardoor dit model zeer geschikt is voor kinderen en huisdieren. Nadeel van katalyt kachels: geeft pas na enkele minuten warmte af, totaal vermogen is iets lager.

Blue flame

Kachels met een blauwe vlammenbalk afgesteld op een optimale verbranding. Direct volop confectie warmte en zeer goed regelbaar vermogen met sfeervolle vlammen. Ook verkrijgbaar met een thermostaat regeling.

 

Provence mobiele potkachel

Crème is voorradig overige kleuren worden 7 okt. weer binnen verwacht! - Provence potkachel unieke design gaskachel. Potkachel op Propaan of LPG gas, geen afvoer nodig. Overal gezellige en heerlijke warmte. Exclusief design, compleet met gas slang en gas

€459,95
Beschikbaar
Qlima Sfeerhaard met thermostaat

Qlima GH 8034 mobiele sfeerkachel met thermostaat 3.4 kW. Klassieke moderne uitstraling en gezellige warmte.

€299,95
Beschikbaar
IRV Turbo Infrarood gaskachel

VERWACHT 1ste week Okt 2022 - IRV Infrarood Turbo gaskachel met ventilator. De IRV Turbo is een infrarood gaskachel voorzien van een aanjager en een 3 standen elektro kachel. Garantie: 2 Jaar

€169,95
Beschikbaar
IRV gaskachel Compact

Mobiele propaan / lpg Infrarood gasheater tot 4200 Watt warmte vermogen.

Garantie: 2 jaar garantie!

Optionele gasset: Gasslang + gasdrukregelaar + klemmen.
Hiermee is de kachel compleet om op een gasfles aan te sluiten.

€119,95
Niet beschikbaar
Manhattan design mobiele gaskachel

VERWACHT 29 SEPT. 2022 - De Manhattan Living Flame gaskachel is een unieke design gasfles kachel die het karakteristieke uiterlijk heeft van een moderne houtkachel. Werkzaam op flessengas, rookgasafvoer niet nodig!

€319,95
Beschikbaar
HPV Kaskachel 4 kW met thermostaat

Kaskachel 4 kW met thermostaat. Compleet met gasslang en gasdrukregelaar
Perfect voor kassen maar ook om ruimtes vorstvrij te houden!

€189,95
Beschikbaar
Infrarood gaskachel

Infrarood Mobiele propaan / lpg gaskachel
Gasheater tot 4200 Watt warmte vermogen overal warmte op gasfles.

€129,95
Niet beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »