Mobiele Gaskachels

Gaskachels zonder rookgasafvoer zijn ontwikkeld met de nieuwste brander technologie waardoor ze geen schoorsteen, rookkanaal of rookgasafvoer nodig hebben. De zeer nauwkeurig afgestelde brander in de gaskachels zorgt ervoor dat het gas bij verbranding wordt omgezet in het voor mensen onschadelijke koolstofdioxide en waterdamp. Bij de meeste modellen gaan de verbrandingsgassen door een katalysator. De katalysator zorgt ervoor dat de convectie lucht her verbrand wordt en zo van goede kwaliteit is, voordat de warme lucht in de kamer stroomt. Er dient wel voldoende geventileerd te worden om over genoeg verse lucht te beschikken. De afvoer loze gaskachels zijn uitgerust met een beveiligingssysteem, welke ervoor zorgt dat de haard automatisch wordt uitgeschakeld indien de hoeveelheid zuurstof onder een bepaald niveau zakt of de koolmonoxide in de ruimte te hoog zou worden. Een afvoerloos verbrandingssysteem is een uitkomst voor huizen zonder schoorsteen of rookkanaal. Er gaat ook geen warmte verloren door een afvoer waardoor de kachel 100% rendement geeft. Alleen de gasfles aansluiten en u heeft heerlijke warmte.


De mobiele gaskachels zijn leverbaar in 3 uitvoeringen:

Infrarood

Kachels met een keramische element welke zeer veel en aangename warmte geven. De kachel geeft zowel warme lucht wat de ruimte verwarmt als ook stalingswarmte welke op afstand voelbaar is. Door de stralings warmte (infrarood) is de warmte goed en snel voelbaar in een koude omgeving. Hierdoor leent dit zich uitstekend voor zowel binnen als buiten gebruik. Nadeel van infrarood kachels: 150 cm vrije ruimte voor de kachel nodig en niet geschikt voor vochtige ruimtes.

Katalyt

Kachels met een verbrandingsmat waar dankzij herverbranding de schoonst mogelijke verbranding plaats vind. (emissie <1%) Op de waakvlam na is er geen open vlam waardoor dit model zeer geschikt is voor kinderen en huisdieren. Nadeel van katalyt kachels: geeft pas na enkele minuten warmte af, totaal vermogen is iets lager.

Blue flame

Kachels met een blauwe vlammenbalk afgesteld op een optimale verbranding. Direct volop confectie warmte en zeer goed regelbaar vermogen met sfeervolle vlammen. Ook verkrijgbaar met een thermostaat regeling.

 

Provence mobiele potkachel

Provence potkachel unieke design gaskachel. Potkachel op Propaan of LPG gas, geen afvoer nodig. Overal gezellige en heerlijke warmte. Exclusief design, compleet met gas slang en gas regelaar.
Prijs is incl. levering op pallet in NL en BE (Let op: pallet

€439,95
Beschikbaar
Qlima Sfeerhaard met thermostaat

Qlima GH 8034 mobiele sfeerkachel met thermostaat 3.4 kW. Klassieke moderne uitstraling en gezellige warmte.

€249,95
Beschikbaar
Infrarood gaskachel met turbo

Infrarood gaskachel met turbo ventilator
Mobiele propaan / lpg kachel met blower!

Infrarood gasheater tot 4500 Watt warmte vermogen.
Voorzien van elektrische blower welke de warme lucht sneller circuleert door de ruimte.

€149,95
Beschikbaar
Manhattan design mobiele gaskachel

De Manhattan Living Flame gaskachel is een unieke design gasfles kachel die het karakteristieke uiterlijk heeft van een moderne houtkachel. Werkzaam op flessengas, rookgasafvoer niet nodig!

€299,95
Niet beschikbaar
Broilfire Turbo Infrarood gaskachel

VERWACHT SEPT 2021 - Broilfire Infrarood Turbo gaskachel met ventilator. De Broilfire IRV Turbo is een infrarood gaskachel voorzien van een aanjager en een 3 standen elektro kachel. Garantie: 3 Jaar

€139,95
Niet beschikbaar
Qlima Qlima infrarood gaskachel

VERWACHT JUNI 2021 !!! Degelijke opbouw met heerlijke straling warmte voor binnen en buiten gebruik.

€129,95
Niet beschikbaar
Plain Air Infrarood gaskachel

INFRAROOD GASKACHEL TOT 200 M3 VERWARMEN.

Kwalitatieve infrarood rolkachel, binnen en buiten heerlijke warmte!

Garantie: 2 Jaar

De optionele gas aansluitset bestaat uit:
60 cm gasslang + gasdrukregelaar + klemmen. Alleen nog een gasfles aansluit

€89,95
Niet beschikbaar
HPV Kaskachel 4 kW met thermostaat

Kaskachel 4 kW met thermostaat. Compleet met gasslang en gasdrukregelaar
Perfect voor kassen maar ook om ruimtes vorstvrij te houden!

€189,95
Niet beschikbaar
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »